Az egészséges bőr és nyálkahártya megtartása

A bőrünk egy egységes szervünk, amely elhatárol bennünket a külvilágtól, összefogja a testünket, az első védőbástyánk. De nem csak a bőrproblémáink látszódnak a bőrünkön, hanem a belső szerveink állapota is leolvasható róla. Nem hiszi? Nézzünk egy-két példát!

A vesebetegek bőrszíne szürke, a májbetegeké sárgás. A vérszegény embereké sápadt, fehér, a magas vérnyomású betegeké pirosas, olykor vörös... Ugyanígy a szemnyálkahártyája, amely sokszor, ha sárga lesz, előbb elárulja egy májgyulladás jelenlétét, mint a bőr! De a vérszegénység is, először a szemtasak nyálkahártyáján látszik. Vajon emlékszik még Kolumbuszra és a skorbutra? ... vérző fekélyek a szájban, a bélrendszerben, gyulladt bőr, és mindennek az oka a C-vitamin hiány! Tehát elmondhatjuk, hogy a bőrünket, a nyálkahártyánkat érintő betegségek elsősorban nem a bőrünk betegségei!

De  hormonrendszerünk működése is látszik a bőrünkön. A klimaxot követő időszakban a bőr elvékonyodhat, a hormonok csökkenése miatt a nyálkahártya is vékonyabb lesz, és szárazzá válik! Mit tegyünk? Mindenképpen igyekezzünk élni a természet adta lehetőségekkel! Ne csak kívülről kényeztessük a bőrünket, hanem belülről is. Nagyon sok krémben kátrányszármazék van, így nemhogy segítené a bőrt a fiatalság megtartásában, hanem még öregíti is azt! De térjünk vissza!

- Szedjünk GLA-t  -  Segít megőrizni a bőrünk feszességét.

- Szedjünk B3 vitamint -  Megszépíti hajunkat, körmünket és bőrünket.

Nem az a művészet, ha valaki 30-40 évesen jól néz ki, hanem az, ha később is olyan tud maradni! És természetesen, egészségesen, a Klimin slim kínálja számunkra ezt a lehetőséget.

 

copyright © 2009 | Pharmax Kft. - Minden jog fenntartva | Oldaltérkép