Vásárlói levelek

Kedves Pharmax!
46 éves vagyok, mátraszentimrei lakos. Hobbim a természetjárás és túrázás, és sokszor sajnos kullancsokkal is találkozom. Ugyan be vagyok oltva, de ettől függetlenül a csípések nem mindig kerülnek el. A kullancsok szakszerű eltávolítását megtanultam, de a bőrömön keletkező gyulladás mindig megmarad egy ideig. A patikában javasolták a Dermin kenőcs-öt, amiről azt mondták kiváló bőrnyugtató hatása van! Nos, csak igazolni tudom!
Lelkes vásárlójuk maradok!
Üdvözlettel

P. Bence, Mátraszentimre

Tisztelt Pharmax Kft!

Főleg a nyári hónapokban használja a család, mivel kamilla tartalmának köszönhetően nagyon jó bőrnyugtató hatása van. Szúnyogcsípéseket a gyerekek rendszeresen elvakarják, és erre is kiváló szolgálatot tesz. A napégést emelném még ki, mert erre is rendszeresen használjuk. Szerintem erre nincs jobb a Demin-nél!

Köszönettel
S. Károlyne, Esztergom

Két kisfiam van és az egyik elevenebb, mint a másik. Folyton fel-alá rohangálnak a lakásban. A horzsolásos balesetek nagyon gyakoriak nálunk. Ekkor mindig Dermin kenek a horzsolásokra és bőrük nagyon hamar megnyugszik! Nekem bevált, és az ismerősöknek is ajánlottam már!
H. Tiborné, Vác

Kislányom pelenkázása után használom, mert a kipirosodott baba popsira nekem ez vált be igazán. Hamar megnyugszik kicsim bőre és nekem is több nyugodt órám van!
K. Petra, Budapest

A család házi patikájának alapvető darabja. Bármilyen otthoni baleset, horzsolás, sérülés fordul elő a Dermin biztos pontos jelent. Az égési sérülésekre is rendkívül hatásos, sőt a nátha okozta kipirosodott orrot is hamar megnyugtatja.
P. Terézia, Kalocsa

Sokáig kórházi kezelés alatt álltam és sajnos hetekig ágyhoz voltam kötve. Egy idő után észrevettem, hogy felfekvések jelentkeztek a hátsómon, ami rendkívül kellemetlen volt. Lányomat küldtem el a patikába és a gyógyszerész javaslatára választotta a Dermin kenőcsöt! Nagyon hálás vagyok annak a patikusnak, mert a Dermin 2 hét használat után megoldotta a problémáimat.

Tisztelettel

K. Marika, Nagydorog

 

copyright © 2009 | Pharmax Kft. - Minden jog fenntartva | Oldaltérkép