Vásárlói levelek

Sajnos a változókori tünetek engem sem kerültek el. Elég rossz az általános közérzetem, alig bírtam aludni mostanában. Barátnőm javasolta, hogy rázzam kicsit fel magam és próbáljam ki azt az étrend-kiegészítőt, ami neki is bevált. Ez a Klimin szója Forte volt. Nem bíztam benne, mert elég szkeptikus vagyok az ilyen szerekkel. Viszont, az hogy természetes, és kedvező áru megkönnyítette a választást. A menopauza tipikus tünetei, mint az izzadás, hőhullámok szinte teljesen elkerülnek, es mi tagadás fittebbnek érzem magam, mint szedése előtt!

Ajánlani fogom!

U. Vera, Pákozd

A klimax beköszöntével, egyre ingerlékenyebb lettem és úgy éreztem, hogy szükségem van valamilyen segítségre. A gyógyszerektől, hormonális készítményektől eléggé ódzkodom, így nőgyógyászommal való konzultáció után a szóját tartalmazó étrend-kiegészítők között kezdtem el kutakodni. Találtam jó pár készítményt, de a Klimin szója Forte igényes kiszerelése és persze kedvező ára felhívta magára a figyelmet. Kipróbáltam, és meggyőzött! Elmúltak a hőhullámok, kevésbe vagyok ingerlékeny. Szakemberek szerint a csontritkulásra is kiváló. Várom a további kedvező hatásait!

N. Nóra, Érd

Nemrég hallottam a Pharmax új termékéről a Klimin szója Forte-ről. A szójáról rengeteget hallani mostanában és arról, hogy fitoösztrogén tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a menopauza kellemetlenségeire. Remélem beválik! Bizalmam van Önökben, mert a Selenorg-ot és a MEMOlife 40+-t is szedjük férjemmel és érezzük jótékony hatásaikat!

R. Virág, Budapest

Tisztelt Pharmax Kft.

Közel 3 éve vagyok benne a változókorban és sok hormonális készítménnyel próbálkoztam. Nem mondom, hogy nem használtak, de jobban hajlok a természetes megoldások és az étrend-kiegészítők fele. Eddig más szója tartalmú készítményt szedtem, de patikusom ajánlására az új Klimin szója Forte-t kezdtem el szedni, ami legjobb tudomásom szerint az egyik legkedvezőbb áru a piacon.

Elmúltak a hőhullámaim, nem izzadok, sokkal jobban alszom. Nekem bevált, és nem váltanék semmire.

Üdvözlettel

T. Annamária, Ajka

 

copyright © 2009 | Pharmax Kft. - Minden jog fenntartva | Oldaltérkép