Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Pharmax családi jellegét erősíti, hogy vezetését már 17 éve együtt fiammal, Vigh Leventével együtt végzem. Stratégiánkban kiemelkedő szerepet kap a családi értékek megőrzése és a generációváltás folyamata.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás

1999-es megalapítása óta a termék palettánk egyre csak bővült, a vásárlók pedig a minőségi termékekért cserébe egyre nagyobb hűséget mutattak a termékeink felé. Azért, hogy fogyasztóink igényeit minél jobban ki tudjuk elégíteni, a vállalkozásunk néhány éve túllépett a családi kereketeken és egyre több új kollégával bővültünk.

Tudás és széleskörű szakmai ismeretek, erős elhivatottság – ezek kollegáink legfőbb a jellemzői.

A magasan képzett, tapasztalt munkatársak mellett bizalmat szavazunk a fiatal, feltörekvő tehetségeknek is, akiknek a kitartó és kemény munkájukért cserébe lehetőséget teremtünk tudásuk bővítésére, karrierjük és jövőjük építésére. A szervezeti részlegek egymással szoros együttműködésben, egymás munkáját támogatva, együtt gondolkodva végzik a mindennapi munkájukat. Az elért eredményeket így közös sikerként élhetik meg.

Egy a célunk és mindig bízhatunk egymásban.

A közös munkánk egymás kölcsönös tiszteletén, szakmai elismerésén alapul és habár sok mindenben máshogy gondolkozunk, pont ezekből az ellentétes gondolatokból, a másik véleményét fontolóra véve születtek meg a legsikeresebb projektjeink. A családi vállalkozás, minden nehézségével együtt tett és tesz a mai napig minket emberileg és családilag is erősebbé.

 

Az oldal tetejére